March 15, 2024

We Select startar stor insamling - för att kunna skicka 1 000 nödpaket till Ukraina

Definitionen av verbet "Quiet Quitting" är ett förhållningssätt till sitt arbete där den anställde väljer att inte ta sig an mer arbetsuppgifter än de som ingår i arbetsbeskrivningen.
Amy Dyvelcrona
Talent Attraction Specialist
“We desire to see our children...alive. I think it’s a fair one” - Ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj inför EU-parlamentet igår.

We Select är ett bolag som jobbar med digitala kampanjer i sociala medier. Vi kan inte stoppa några krig. Vi kan inte skicka vapen eller göra något direkt på plats men vi tjänar pengar och då kan vi göra någonting av det. Barn bombas 150 mil härifrån, familjer går sönder och allt för en jävla galning.

Kan vi göra så ett enda nyfött barn slipper sova i tunnelbanan eller se till att några paket mat delas ut så gör vi det. Vi vill hjälpa till, vi vill skapa ringar på vattnet, vi vill stå bakom detta då andra som gått före inspirerat oss - och vi kan nu inspirera andra. Det enda som betyder något är att pengarna går fram och att det ukrainska folket får hjälp. Kriget måste få ett slut.

Så nu har vi startat en insamling, där We Select satsar de första 100.000 kronorna. Målet är att samla ihop minst 200.000 kr, vilket sedan dubblas av Akelius Foundation. För 400.000 kr kan UNHCR dela ut ett akut nödpaket till 1100 familjer med barn på flykt.

Ett paket kostar 370 kr. Det låter som att ett paket inte är så mycket men tänk om det var du som fick ta emot det? Tänk om det räddar ett liv.

370 kr.

Många små bäckar av 370 kr kommer att göra skillnad.

- Rickard Rydström, CEO på We Select

Stöd insamlingen genom att klicka här

Boka gratis rådgivning

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med Employer Branding, jobbannonsering, rekrytering eller rekryteringsverktyg? Boka en 30 min digital rådgivning med en av våra Talent Attraction-specialister - helt gratis.