Nyhet! We Select ingår i Ramavtal med Adda Inköpscentral

Amy Dyvelcrona
Digital Marketing Manager

We Select firar 10-årsjubileum i år och passande nog när denna milstolpe passeras står det nu även klart att bolaget är en av tre utvalda leverantörer för samtliga Sveriges kommuner och regioner. Avtalet sträcker sig över 4 år och är det hittills största som skrivits i Sverige gällande rekryteringsannonser i sociala medier. 

"Vi på We Select är fantastiskt glada över att äntligen kunna dela med oss av vår största nyhet på 10 år!" - Rickard Rydström, VD och medgrundare av We Select.

Efter en omfattande och mycket noggrann upphandling utförd av Adda Inköpscentral (Tidigare SKL Kommentus) är We Select en tilldelad ramavtalsleverantör i delområde 6; rekryteringsannonsering i sociala medier. Med redan 150 av Sveriges 200 största bolag på kundlistan har We Select byggt en helt unik strategi för annonsering i sociala medier. Denna strategi tillsammans med We Selects goda renommé var några av anledningarna till att We Select fick tilldelningsbeslutet. Starten för avtalet är 1 september 2021 och sträcker sig över 4 år. 

“Vi är både stolta och exalterade över det förtroende vi fått och kommer att jobba stenhårt för att fortsätta leverera den kvalitet, service och resultat som kännetecknar oss sen många år tillbaka.” säger Rickard Rydström. 

En av upphandlingens viktigaste och mest avgörande parametrar enligt Adda var att uppfylla kriteriet om mycket goda referenser från befintliga kunder. För att säkerställa samtliga delar i upphandlingen, från leveranskvalitet och process till resultat och utvärdering, har We Select utökat sitt offentliga team med flera experter. En av dessa är Vivica Alfvin - utbildad specialist inom offentlig verksamhet: 

“Vi är såklart väldigt stolta och måna om att fortsätta leva upp till de lovord och höga förväntningar våra kunder alltid har på oss, samtidigt som det är lika viktigt att alla processer är på plats och att vi fortsätter vara den tryggaste partnern för våra kunder. Vi är mycket väl förberedda säger Vivica Alfvin, som utöver sin roll som specialist inom offentlig verksamhet också är kundansvarig för flera av Sveriges kommuner och regioner.   

Adda Inköpscentral är ett verksamhetsstöd till offentlig sektor och dotterbolag till SKR. Adda erbjuder avtal och tjänster inom strategisk försörjning som underlättar vardagen för Sveriges Kommuner och Regioner. Genom smarta tjänster och produkter, relevanta avtal och kvalificerad rådgivning säkerställer de att försörjningen av resurser och kompetens in i välfärden blir både robust och hållbar.


Kontaktuppgifter: 

vivica.alfvin@weselect.com 

070-558 33 49


Mer från vår blogg

Nyhet! We Select är nu ett av Nordens snabbast växande företag

Vi fortsätter att växa i snabbt takt och är glada att kunna berätta att vi utsetts till ett av Sveriges snabbast växande företag.

Läs mer

Nyhet! Underlätta era rekryteringar med Talent Software Job Templates

Kom igång snabbare än någonsin med nya rekryteringar med hjälp av Talent Software Job Templates.

Läs mer

Release! Easy Schedule, Job Templates och mycket mer

I och med denna månads release är vi glada att presentera flera nya funktioner och förbättringar!

Läs mer

Boka en gratis demo!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er att attrahera och rekrytera toppkandidater - snabbare, smartare och enklare? Boka en gratis demo!