September 12, 2023

We Select chefsrekryterar från Telenor

Definitionen av verbet "Quiet Quitting" är ett förhållningssätt till sitt arbete där den anställde väljer att inte ta sig an mer arbetsuppgifter än de som ingår i arbetsbeskrivningen.
Bild: Poja Tahmi och Rickard Rydström. Foto: We Select
Emilia Eriksson
Head of Operations

We Select fortsätter sin tillväxtresa med att stärka upp inför 2022 med en ny Head of Growth i form av Poja Tahmi.  

Poja Tahmi har senaste nio åren arbetat på Telenor som bland annat Omnichannel Sales Manager, Partner Program Manager och Lead Anti-churn. Han var senast ansvarig för Telenors privatkunder och utgjorde en del av ledningsgruppen för Sales & Marketing på Telenor.

"Kommande två år ska vi växa med 150% och strategiskt utveckla den digitala försäljningen. Jag har stort förtroende för Pojas kompetens och ledarskap, han är precis det We Select behöver för att skala upp på hemmaplan och internationellt samt möta våra kunders behov med bibehållen kundnöjdhet", säger Rickard Rydström, CEO på We Select.
"We Selects marknadsposition, kundlista, teknik och innovationskraft är verkligen imponerande och jag ser fram emot att tillgängliggöra våra produkter för fler kunder genom att utveckla webben och försäljningen. Med min erfarenhet hoppas jag kunna optimera våra kunders upplevelser och effektivisera våra processer så vi kan fortsätta växa internationellt. Vi har ambitiösa mål för 2022 där vi ska följa upp 2021 års tillväxt på 135% i digitala intäkter. Men jag har aldrig missat en budget i hela mitt liv och tänkte inte börja med det nu.", kommenterar Poja Tahmi, ny Head of Growth.

Boka gratis rådgivning

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med Employer Branding, jobbannonsering, rekrytering eller rekryteringsverktyg? Boka en 30 min digital rådgivning med en av våra Talent Attraction-specialister - helt gratis.