We Select chefsrekryterar från Telenor

Bild: Poja Tahmi och Rickard Rydström. Foto: We Select
Emilia Eriksson
Head of Operations

We Select fortsätter sin tillväxtresa med att stärka upp inför 2022 med en ny Head of Growth i form av Poja Tahmi. 

Poja Tahmi har senaste nio åren arbetat på Telenor som bland annat Omnichannel Sales Manager, Partner Program Manager och Lead Anti-churn. Han var senast ansvarig för Telenors privatkunder och utgjorde en del av ledningsgruppen för Sales & Marketing på Telenor.

"Kommande två år ska vi växa med 150% och strategiskt utveckla den digitala försäljningen. Jag har stort förtroende för Pojas kompetens och ledarskap, han är precis det We Select behöver för att skala upp på hemmaplan och internationellt samt möta våra kunders behov med bibehållen kundnöjdhet", säger Rickard Rydström, CEO på We Select. 
"We Selects marknadsposition, kundlista, teknik och innovationskraft är verkligen imponerande och jag ser fram emot att tillgängliggöra våra produkter för fler kunder genom att utveckla webben och försäljningen. Med min erfarenhet hoppas jag kunna optimera våra kunders upplevelser och effektivisera våra processer så vi kan fortsätta växa internationellt. Vi har ambitiösa mål för 2022 där vi ska följa upp 2021 års tillväxt på 135% i digitala intäkter. Men jag har aldrig missat en budget i hela mitt liv och tänkte inte börja med det nu.", kommenterar Poja Tahmi, ny Head of Growth.

Mer från vår blogg

E-book: E-postmallar för varje steg i din rekrytering

Att använda mallar är ett enkelt sätt att hålla en enhetlig ton i era rekryteringsmail. Nedan finner du e-postmallar för varje steg i rekryteringen, från ansökan och första intervju till avtackning.

Läs mer

Release! Automatisk referenstagning & mycket mer

Vill du digitalisera er referenshantering? Nu har vi en integration med Refapp som erbjuder en professionell, säker och smidig referenstagning!

Läs mer

De 3 viktigaste tipsen för en lyckad upphandling av rekryteringsannonsering 2022

We Selects Bid Specialist Vivica Alfvin delar med sig av de tre viktigaste sakerna att ha koll på vid förundersökningen och planeringsfasen för att lyckas bäst med en upphandling av rekryteringsannonser i sociala medier. 

Läs mer

Boka en gratis demo!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er att attrahera och rekrytera toppkandidater - snabbare, smartare och enklare? Boka en gratis demo!