Release! Nyheter i Talent Software i februari 2022

Frida Sandström
Customer Success Manager

Nu kan du välja vem e-postmeddelanden ska skickas från

Nyhet! Nu har vi gjort det ännu enklare att skicka e-postmeddelanden till kandidater med hjälp av Talent Software. Istället för att alla e-postmeddelanden skickas från din personliga e-postadress (Ex. dittnamn@foretag.com) har du nu möjlighet att skicka meddelanden till kandidater från en generell företagsadress (Ex. info@foretag.com). Den nya funktionen passar perfekt när du exempelvis vill skicka ansökningsbekräftelser eller avtackningsmeddelanden.

Nu meddelas jobbprenumeranter om matchande jobb - samma dag

Nyhet! Vi vill göra det ännu enklare för potentiella kandidater att hålla sig uppdaterade om lediga jobb hos er. Nu kan du som administratör välja att kandidater som prenumererar på era lediga jobb få ett e-postmeddelande direkt när ni publicerat jobbet eller ett samlingsmail varje vecka. Tidigare kunde personen få mail en gång i veckan, men nu kan man alltså få det så fort tjänsten har lagts ut!

Nu byter Neka namn till Ej relevant

Uppdatering! För att ge dig bästa möjliga upplevelse när du använder Talent Software byter nu knappen Neka namn till Ej relevant. Du kan löpande flytta vidare de kandidater som är relevanta eller markera ej relevanta kandidater som Ej relevanta. I slutet av processen kan du sedan markera alla ej relevanta kandidater och tacka av alla kandidaterna på en och samma gång. Det innebär att kandidaterna alltså inte automatiskt får något avtackningsmejl när du markerar en kandidat som Ej relevant.


Förbättrat hjälpbibliotek

Du har väl inte missat vårt hjälpbibliotek fyllt med hjälpartiklar och hjälpvideor? För att göra det ännu enklare för dig att hitta i Talent Software har vi nu skapat ännu fler kategorier som du kan bläddra bland. Du hittar Hjälpbiblioteket i Talent Software-menyn på vänster sida.


Nu finns hjälpbiblioteket på både svenska och engelska

Inte nog med att vi fyllt på och förbättrat strukturen på hjälpbiblioteket - nu finns även hjälpbiblioteket på engelska för alla användare som inte pratar svenska. Du hittar det engelska Hjälpbiblioteket i Talent Software-menyn på vänster sida.

Diverse prestandaförbättringar & buggfixar

Utöver alla nya funktioner och uppdateringar jobbar vi alltid för att göra Talent Software - snabbare, enklare och bättre. Det innebär bland annat flera mindre buggfixar och ändringar som hjälper till att göra Talent Software ännu snabbare.


Mer från vår blogg

E-book: E-postmallar för varje steg i din rekrytering

Att använda mallar är ett enkelt sätt att hålla en enhetlig ton i era rekryteringsmail. Nedan finner du e-postmallar för varje steg i rekryteringen, från ansökan och första intervju till avtackning.

Läs mer

Release! Automatisk referenstagning & mycket mer

Vill du digitalisera er referenshantering? Nu har vi en integration med Refapp som erbjuder en professionell, säker och smidig referenstagning!

Läs mer

De 3 viktigaste tipsen för en lyckad upphandling av rekryteringsannonsering 2022

We Selects Bid Specialist Vivica Alfvin delar med sig av de tre viktigaste sakerna att ha koll på vid förundersökningen och planeringsfasen för att lyckas bäst med en upphandling av rekryteringsannonser i sociala medier. 

Läs mer

Boka en gratis demo!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er att attrahera och rekrytera toppkandidater - snabbare, smartare och enklare? Boka en gratis demo!