Experter på rekrytering inom försäljning

Experter på rekrytering inom försäljning

Upptäck ett smidigare sätt att attrahera och rekrytera toppkandidater inom försäljning! Vi erbjuder en unik rekryteringsstrategi som hjälper er att hitta de bästa talangerna på marknaden – snabbt, smart och kostnadseffektivt.

80%

Head of Sales

Photo

Vår unika strategi gör säljrekrytering enklare

Planerar ni att rekrytera inom försäljning? Upptäck ett smidigare sätt att attrahera och rekrytera toppkandidater! Vi erbjuder en effektiv rekryteringstjänst som hjälper er att hitta de bästa säljtalangerna på marknaden – snabbt, smart och smidigt.

12+ års erfarenhet av rekrytering
Experter på rekrytering inom försäljning
Unik rekryteringsstrategi

Ni väljer vilka delar ni vill ha hjälp med

Oavsett om ni bara behöver hjälp med att annonsera ut en ledig tjänst eller med hela rekryteringsprocessen så finns vi här för att hjälpa er. Vårt nätverk av utvalda rekryteringspartners gör att vi kan skräddarsy rätt lösning för just ert rekryteringsbehov.

Uppstart
Employer Branding
Jobbannonsering
Search
Urval & utvärdering
Presentation
Anställning
Återkoppling & avtackning
Photo

Alla roller. Alla branscher.

Vi är experter på att hjälpa företag att hitta rätt kandidater – oavsett om ni söker en B2B-säljare, butikssäljare eller Business Development Manager.
Photo

80%

Head of Sales

Nå rätt kandidater på rätt kanaler

Med data och insikter från 15 000+ annonserade jobb, 100 000+ sociala medier-annonser och 1 200 000+ ansökningar når vi ut med er lediga tjänst till relevanta kandidater inom sälj – på de kanaler som passar bäst för er specifika rekrytering.

Annonsering på utvalda jobbsajter för att nå aktiva kandidater
Annonsering på sociala medier för att nå passiva kandidater
Målinriktade annonser som når rätt kandidater
Skräddarsydda annonser med era bilder, färger, typsnitt & logotyp

Du är i gott sällskap!

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag i alla branscher och storlekar.

Boka gratis rådgivning

Vill du lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att attrahera och rekrytera rätt kandidater - snabbt, smart & enkelt? Boka en gratis rådgivning med en av våra specialister inom jobbannonsering, rekrytering, employer branding & rekryteringsverktyg.