Om oss

Välkommen till We Select! Vi drivs framåt av innovativa medarbetare, en smart teknisk plattform och en stark vision: Att matcha rätt företag med rätt kandidat. På bästa möjliga sätt, kostnadseffektivt och digitalt. Att få människor att älska måndagar helt enkelt.

Vi är ett av nordens snabbast växande företag

Hos oss på We Select är ni i trygga händer. Med över 300 kunder i Europa, Nordamerika, Sydamerika och Asien är vi idag det självklara valet för smart jobbannonsering på sociala medier. Så oavsett om ni söker 1 eller 1 000 nya medarbetare finns vi här för att hjälpa er. Vår unika kombination av expertis inom sociala medier-annonsering, data från tusentals rekryteringsprocesser och +10 års erfarenhet av rekryteringsbranschen gör att vi hittar rätt kandidater - både snabbare och enklare än andra annonsörer eller interna marknadsavdelningar. 

Vårt mål är att få människor att älska måndagar

Vår vision är enkel - att få människor att älska måndagar. Det gör världen till en lite gladare plats och vi gör det genom att matcha rätt företag med rätt kandidat. Snabbt, smart och kostnadseffektivt.

Vi hjälper snabbväxande företag att växa ännu snabbare.

Vi vill hjälpa växande företag att växa ännu snabbare - med hjälp av rätt matchade kandidater. Därför erbjuder vi ett lättanvänt verktyg för att attrahera och rekrytera toppkandidater med digital annonsering.

2011

grundades We Select

+300

företagskunder

+136%

tillväxt sedan 2016

+9 300

beställningar

Senaste nytt

News

Nyhet! We Select fortsätter att växa – förvärvar jobbsajten Uptrail

We Select, snabbväxaren inom Employer Branding & jobbannonsering på sociala medier, fortsätter sin imponerande tillväxtresa genom att förvärva en av Nordens ledande jobbsajter inom IT, Tech & Engineering – Uptrail.

News

Nyhet! We Select blir Region Stockholms officiella leverantör av jobbannonsering

Nyhet! We Select – Nordens ledande experter inom jobbannonsering på sociala medier blir Region Stockholms nya leverantör‍ – i årets största upphandling av rekryteringsannonsering. 

News

Procuritas förvärvar det snabbväxande HR-techbolaget We Select - ska bli störst i Europa

We Select går tillsammans med Procuritas Capital Investors in i ett stort partnerskap för att fortsätta sin starka tillväxtresta inom Talent Attraction i sociala medier.

Ni är i gott sällskap!

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag i alla branscher och storlekar.

Boka gratis rådgivning

Vill du lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att attrahera och rekrytera rätt kandidater - snabbt, smart & enkelt? Boka en gratis rådgivning med en av våra specialister inom jobbannonsering, rekrytering, employer branding & rekryteringsverktyg.

Eller prenumerera på
We Select Insights

Bli en del av vårt community och ta del av exklusiva inbjudningar till event & webinars, e-books, mallar och mycket mer!