September 12, 2023

Nyhet! We Select ingår i Ramavtal med Adda Inköpscentral

Definitionen av verbet "Quiet Quitting" är ett förhållningssätt till sitt arbete där den anställde väljer att inte ta sig an mer arbetsuppgifter än de som ingår i arbetsbeskrivningen.
Amy Dyvelcrona
Talent Attraction Specialist

We Select firar 10-årsjubileum i år och passande nog när denna milstolpe passeras står det nu även klart att bolaget är en av tre utvalda leverantörer för samtliga Sveriges kommuner och regioner. Avtalet sträcker sig över 4 år och är det hittills största som skrivits i Sverige gällande rekryteringsannonser i sociala medier.

"Vi på We Select är fantastiskt glada över att äntligen kunna dela med oss av vår största nyhet på 10 år!" - Rickard Rydström, VD och medgrundare av We Select.

Efter en omfattande och mycket noggrann upphandling utförd av Adda Inköpscentral (Tidigare SKL Kommentus) är We Select en tilldelad ramavtalsleverantör i delområde 6; rekryteringsannonsering i sociala medier. Med redan 150 av Sveriges 200 största bolag på kundlistan har We Select byggt en helt unik strategi för annonsering i sociala medier. Denna strategi tillsammans med We Selects goda renommé var några av anledningarna till att We Select fick tilldelningsbeslutet. Starten för avtalet är 1 september 2021 och sträcker sig över 4 år.

“Vi är både stolta och exalterade över det förtroende vi fått och kommer att jobba stenhårt för att fortsätta leverera den kvalitet, service och resultat som kännetecknar oss sen många år tillbaka.” säger Rickard Rydström.

En av upphandlingens viktigaste och mest avgörande parametrar enligt Adda var att uppfylla kriteriet om mycket goda referenser från befintliga kunder. För att säkerställa samtliga delar i upphandlingen, från leveranskvalitet och process till resultat och utvärdering, har We Select utökat sitt offentliga team med flera experter. En av dessa är Vivica Alfvin - utbildad specialist inom offentlig verksamhet:

“Vi är såklart väldigt stolta och måna om att fortsätta leva upp till de lovord och höga förväntningar våra kunder alltid har på oss, samtidigt som det är lika viktigt att alla processer är på plats och att vi fortsätter vara den tryggaste partnern för våra kunder. Vi är mycket väl förberedda säger Vivica Alfvin, som utöver sin roll som specialist inom offentlig verksamhet också är kundansvarig för flera av Sveriges kommuner och regioner.  

Adda Inköpscentral är ett verksamhetsstöd till offentlig sektor och dotterbolag till SKR. Adda erbjuder avtal och tjänster inom strategisk försörjning som underlättar vardagen för Sveriges Kommuner och Regioner. Genom smarta tjänster och produkter, relevanta avtal och kvalificerad rådgivning säkerställer de att försörjningen av resurser och kompetens in i välfärden blir både robust och hållbar.

Boka gratis rådgivning

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med Employer Branding, jobbannonsering, rekrytering eller rekryteringsverktyg? Boka en 30 min digital rådgivning med en av våra Talent Attraction-specialister - helt gratis.