September 12, 2023

Nyhet! We Select fortsätter att växa – förvärvar jobbsajten Uptrail

Definitionen av verbet "Quiet Quitting" är ett förhållningssätt till sitt arbete där den anställde väljer att inte ta sig an mer arbetsuppgifter än de som ingår i arbetsbeskrivningen.
Bild: Rickard Rydström, Grundare & VD på We Select
Amy Dyvelcrona
Talent Attraction Specialist

We Select, snabbväxaren inom Employer Branding & jobbannonsering på sociala medier, fortsätter sin imponerande tillväxtresa genom att förvärva en av Nordens ledande jobbsajter inom IT, Tech & Engineering – Uptrail.

We Select hjälper flera av Nordens största företag att attrahera och rekrytera toppkandidater med hjälp av datadriven annonsering på sociala medier. Med data och insikter från +100 000 sociala medier-annonser och +1 000 000 ansökningar är de experter på att nå rätt kandidater, i rätt kanaler, med rätt budskap.

Uptrail är en av Nordens ledande jobbsajter inom IT, Tech & Engineering med +60 000 jobbprenumeranter. Med kandidatupplevelsen i fokus har de gjort det enklare än någonsin att söka jobb – utan krav på CV eller personligt brev. Genom förvärvet av Uptrail kan We Select nu erbjuda en unik helhetslösning inom Employer Branding, datadriven annonsering på sociala medier och annonsering på ledande jobbsajter.

"Vi är glada att välkomna Uptrail till We Select-familjen. Att lyckas attrahera och rekrytera rätt kandidater kommer alltid vara en kritisk faktor för ett företags framgång – oavsett konjunktur. Nu kan vi hjälpa våra kunder att hitta rätt kandidater snabbare, enklare och mer kostnadseffektivt än någonsin. Genom att kombinera vår expertis inom datadriven annonsering på sociala medier med Uptrails smidiga jobbsajt kan vi nu erbjuda en allt-i-ett-lösning för att nå både aktiva och passiva kandidater." - Rickard Rydström, medgrundare & VD på We Select
“Detta markerar början på ett nytt och spännande kapitel i Uptrails historia, där vi tillsammans kommer kunna erbjuda en ännu mer effektiv och innovativ rekryteringsupplevelse." - Gustaf Winnberg, medgrundare av Uptrail

Om We Select

We Select grundades 2011 och är idag ett av Nordens ledande bolag inom digital Employer Branding och datadriven annonsering på sociala medier, både inom privat och offentlig sektor. Bolaget är även ett av de snabbast växande bolagen inom branschen med en årlig tillväxt om 30-40%, en tillväxt som håller i sig även under 2023. Bolaget ägs av de två grundarna som fortfarande är operativa i verksamheten och har sedan 2022 en ny majoritetsägare i PE-fonden Procuritas.

För mer information, vänligen kontakta:

Rickard Rydström, Grundare & VD på We Select

rickard.rydstrom@weselect.com

0730 – 55 91 91

Boka gratis rådgivning

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med Employer Branding, jobbannonsering, rekrytering eller rekryteringsverktyg? Boka en 30 min digital rådgivning med en av våra Talent Attraction-specialister - helt gratis.