We Select fortsätter att växa – förvärvar jobbsajten Uptrail

Rickard Rydström, VD på We Select, ler i förgrunden med en smartphone som visar jobbsajten Uptrail.
June 16, 2023
INNEHÅLL

We Select, snabbväxaren inom Employer Branding & jobbannonsering på sociala medier, fortsätter sin imponerande tillväxtresa genom att förvärva en av Nordens ledande jobbsajter inom IT, Tech & Engineering – Uptrail.

We Select hjälper flera av Nordens största företag att attrahera och rekrytera toppkandidater med hjälp av datadriven annonsering på sociala medier. Med data och insikter från +100 000 sociala medier-annonser och +1 000 000 ansökningar är de experter på att nå rätt kandidater, i rätt kanaler, med rätt budskap.

Uptrail är en av Nordens ledande jobbsajter inom IT, Tech & Engineering med +60 000 jobbprenumeranter. Med kandidatupplevelsen i fokus har de gjort det enklare än någonsin att söka jobb – utan krav på CV eller personligt brev. Genom förvärvet av Uptrail kan We Select nu erbjuda en unik helhetslösning inom Employer Branding, datadriven annonsering på sociala medier och annonsering på ledande jobbsajter.

"Vi är glada att välkomna Uptrail till We Select-familjen. Att lyckas attrahera och rekrytera rätt kandidater kommer alltid vara en kritisk faktor för ett företags framgång – oavsett konjunktur. Nu kan vi hjälpa våra kunder att hitta rätt kandidater snabbare, enklare och mer kostnadseffektivt än någonsin. Genom att kombinera vår expertis inom datadriven annonsering på sociala medier med Uptrails smidiga jobbsajt kan vi nu erbjuda en allt-i-ett-lösning för att nå både aktiva och passiva kandidater." - Rickard Rydström, medgrundare & VD på We Select
“Detta markerar början på ett nytt och spännande kapitel i Uptrails historia, där vi tillsammans kommer kunna erbjuda en ännu mer effektiv och innovativ rekryteringsupplevelse." - Gustaf Winnberg, medgrundare av Uptrail

Fler nyheter

Rickard Rydström, VD på We Select, ler i förgrunden med kollegor som arbetar och pratar i bakgrunden.
Läs mer
October 10, 2022
Rickard Rydström, VD/medgrundare på We Select, och Patrik Jankevics, medgrundare på We Select, vid ett bord.
Läs mer
June 16, 2022
We Select och UNHCRs logotyper med ett hjärta mellan, bakom syns den ukrainska flaggan mot en klarblå himmel.
Läs mer
March 22, 2022

Boka gratis rådgivning

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att attrahera och rekrytera rätt kandidater - snabbt, smart & enkelt? Boka en kostnadsfri rådgivning med en av våra specialister inom jobbannonsering, rekrytering, Employer Branding & rekryteringsverktyg.

Tack! 🎉
Ditt meddelande har skickats.