September 12, 2023

Nyhet! We Select är nu ett av Nordens snabbast växande företag

Definitionen av verbet "Quiet Quitting" är ett förhållningssätt till sitt arbete där den anställde väljer att inte ta sig an mer arbetsuppgifter än de som ingår i arbetsbeskrivningen.
Amy Dyvelcrona
Talent Attraction Specialist

Vi på We Select fortsätter att växa och är glada att kunna berätta att vi utsetts till ett Nordiskt Tillväxtföretag via UC - en utmärkelse som endast ca. 5% av alla svenska bolag kan få. De företag som fått utmärkelsen har visat på tillväxt, där parametrar som lönsamhet och betalningsförmåga har tagits med i bedömningen. För att ta del av utmärkelsen måste företaget uppnå vissa kriterier utifrån Enento Groups tillväxtmodell, så som:

  • Omsättning de senaste 2 åren
  • Tillväxt
  • EBITDA-marginal
  • Soliditet
  • Antal anställda

I och med utmärkelsen vill vi ge ett stort tack till våra kunder, medarbetare och samarbetspartner för att ni fortsätter driva på vår framgång.

”Tillväxt är idag det enskilt viktigaste finansiella begreppet för de flesta framgångsrika företag eftersom det kännetecknar en stark affärsidé, nöjda återkommande kunder och att företaget fortsätter växa på en konkurrensutsatt marknad. Med denna fina utmärkelse tillhör We Select topp 5% av samtliga Sveriges bolag vilket såklart är jättekul och inspirerande." - Rickard Rydström, VD på We Select

Boka gratis rådgivning

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med Employer Branding, jobbannonsering, rekrytering eller rekryteringsverktyg? Boka en 30 min digital rådgivning med en av våra Talent Attraction-specialister - helt gratis.