Nyhet! We Select är nu ett av Nordens snabbast växande företag

Amy Dyvelcrona
Digital Marketing Manager

Vi på We Select fortsätter att växa och är glada att kunna berätta att vi utsetts till ett Nordiskt Tillväxtföretag via UC - en utmärkelse som endast ca. 5% av alla svenska bolag kan få. De företag som fått utmärkelsen har visat på tillväxt, där parametrar som lönsamhet och betalningsförmåga har tagits med i bedömningen. För att ta del av utmärkelsen måste företaget uppnå vissa kriterier utifrån Enento Groups tillväxtmodell, så som:

  • Omsättning de senaste 2 åren
  • Tillväxt
  • EBITDA-marginal
  • Soliditet
  • Antal anställda

I och med utmärkelsen vill vi ge ett stort tack till våra kunder, medarbetare och samarbetspartner för att ni fortsätter driva på vår framgång.

”Tillväxt är idag det enskilt viktigaste finansiella begreppet för de flesta framgångsrika företag eftersom det kännetecknar en stark affärsidé, nöjda återkommande kunder och att företaget fortsätter växa på en konkurrensutsatt marknad. Med denna fina utmärkelse tillhör We Select topp 5% av samtliga Sveriges bolag vilket såklart är jättekul och inspirerande." - Rickard Rydström, VD på We Select

Mer från vår blogg

Nyhet! We Select ingår i Ramavtal med Adda Inköpscentral

We Select har blivit en av tre utvalda leverantörer till Sveriges kommuner och regioner gällande rekryteringsannonsering i sociala medier.

Läs mer

Nyhet! Underlätta era rekryteringar med Talent Software Job Templates

Kom igång snabbare än någonsin med nya rekryteringar med hjälp av Talent Software Job Templates.

Läs mer

Release! Easy Schedule, Job Templates och mycket mer

I och med denna månads release är vi glada att presentera flera nya funktioner och förbättringar!

Läs mer

Boka en gratis demo!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er att attrahera och rekrytera toppkandidater - snabbare, smartare och enklare? Boka en gratis demo!