We Select är nu ett av Nordens snabbast växande företag

Rickard Rydström, VD på We Select, ler. I bakgrunden syns Stockholms stadshus och UC Nordic Growth Company-logotypen.
February 16, 2022
INNEHÅLL

Vi på We Select fortsätter att växa och är glada att kunna berätta att vi utsetts till ett Nordiskt Tillväxtföretag via UC - en utmärkelse som endast ca. 5% av alla svenska bolag kan få. De företag som fått utmärkelsen har visat på tillväxt, där parametrar som lönsamhet och betalningsförmåga har tagits med i bedömningen. För att ta del av utmärkelsen måste företaget uppnå vissa kriterier utifrån Enento Groups tillväxtmodell, så som:

  • Omsättning de senaste 2 åren
  • Tillväxt
  • EBITDA-marginal
  • Soliditet
  • Antal anställda

I och med utmärkelsen vill vi ge ett stort tack till våra kunder, medarbetare och samarbetspartner för att ni fortsätter driva på vår framgång.

”Tillväxt är idag det enskilt viktigaste finansiella begreppet för de flesta framgångsrika företag eftersom det kännetecknar en stark affärsidé, nöjda återkommande kunder och att företaget fortsätter växa på en konkurrensutsatt marknad. Med denna fina utmärkelse tillhör We Select topp 5% av samtliga Sveriges bolag vilket såklart är jättekul och inspirerande." - Rickard Rydström, VD på We Select

Fler nyheter

Rickard Rydström, VD på We Select, ler i förgrunden med en smartphone som visar jobbsajten Uptrail.
Läs mer
June 16, 2023
Rickard Rydström, VD på We Select, ler i förgrunden med kollegor som arbetar och pratar i bakgrunden.
Läs mer
October 10, 2022
Rickard Rydström, VD/medgrundare på We Select, och Patrik Jankevics, medgrundare på We Select, vid ett bord.
Läs mer
June 16, 2022

Boka gratis rådgivning

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att attrahera och rekrytera rätt kandidater - snabbt, smart & enkelt? Boka en kostnadsfri rådgivning med en av våra specialister inom jobbannonsering, rekrytering, Employer Branding & rekryteringsverktyg.

Tack! 🎉
Ditt meddelande har skickats.