Nyhet! We Select är nu ett av Nordens snabbast växande företag

Amy Dyvelcrona
Digital Marketing Manager

Vi på We Select fortsätter att växa och är glada att kunna berätta att vi utsetts till ett Nordiskt Tillväxtföretag via UC - en utmärkelse som endast ca. 5% av alla svenska bolag kan få. De företag som fått utmärkelsen har visat på tillväxt, där parametrar som lönsamhet och betalningsförmåga har tagits med i bedömningen. För att ta del av utmärkelsen måste företaget uppnå vissa kriterier utifrån Enento Groups tillväxtmodell, så som:

  • Omsättning de senaste 2 åren
  • Tillväxt
  • EBITDA-marginal
  • Soliditet
  • Antal anställda

I och med utmärkelsen vill vi ge ett stort tack till våra kunder, medarbetare och samarbetspartner för att ni fortsätter driva på vår framgång.

”Tillväxt är idag det enskilt viktigaste finansiella begreppet för de flesta framgångsrika företag eftersom det kännetecknar en stark affärsidé, nöjda återkommande kunder och att företaget fortsätter växa på en konkurrensutsatt marknad. Med denna fina utmärkelse tillhör We Select topp 5% av samtliga Sveriges bolag vilket såklart är jättekul och inspirerande." - Rickard Rydström, VD på We Select

Mer från vår blogg

E-book: E-postmallar för varje steg i din rekrytering

Att använda mallar är ett enkelt sätt att hålla en enhetlig ton i era rekryteringsmail. Nedan finner du e-postmallar för varje steg i rekryteringen, från ansökan och första intervju till avtackning.

Läs mer

Release! Automatisk referenstagning & mycket mer

Vill du digitalisera er referenshantering? Nu har vi en integration med Refapp som erbjuder en professionell, säker och smidig referenstagning!

Läs mer

De 3 viktigaste tipsen för en lyckad upphandling av rekryteringsannonsering 2022

We Selects Bid Specialist Vivica Alfvin delar med sig av de tre viktigaste sakerna att ha koll på vid förundersökningen och planeringsfasen för att lyckas bäst med en upphandling av rekryteringsannonser i sociala medier. 

Läs mer

Boka en gratis demo!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er att attrahera och rekrytera toppkandidater - snabbare, smartare och enklare? Boka en gratis demo!