We Select startar stor insamling - för att kunna skicka 1 000 nödpaket till Ukraina

Rickard Rydström
CEO
“We desire to see our children...alive. I think it’s a fair one” - Ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj inför EU-parlamentet igår.

We Select är ett bolag som jobbar med digitala kampanjer i sociala medier. Vi kan inte stoppa några krig. Vi kan inte skicka vapen eller göra något direkt på plats men vi tjänar pengar och då kan vi göra någonting av det. Barn bombas 150 mil härifrån, familjer går sönder och allt för en jävla galning.

Kan vi göra så ett enda nyfött barn slipper sova i tunnelbanan eller se till att några paket mat delas ut så gör vi det. Vi vill hjälpa till, vi vill skapa ringar på vattnet, vi vill stå bakom detta då andra som gått före inspirerat oss - och vi kan nu inspirera andra. Det enda som betyder något är att pengarna går fram och att det ukrainska folket får hjälp. Kriget måste få ett slut.

Så nu har vi startat en insamling, där We Select satsar de första 100.000 kronorna. Målet är att samla ihop minst 200.000 kr, vilket sedan dubblas av Akelius Foundation. För 400.000 kr kan UNHCR dela ut ett akut nödpaket till 1100 familjer med barn på flykt. 

Ett paket kostar 370 kr. Det låter som att ett paket inte är så mycket men tänk om det var du som fick ta emot det? Tänk om det räddar ett liv. 

370 kr.

Många små bäckar av 370 kr kommer att göra skillnad.

- Rickard Rydström, CEO på We Select

Stöd insamlingen genom att klicka här

Mer från vår blogg

E-book: E-postmallar för varje steg i din rekrytering

Att använda mallar är ett enkelt sätt att hålla en enhetlig ton i era rekryteringsmail. Nedan finner du e-postmallar för varje steg i rekryteringen, från ansökan och första intervju till avtackning.

Läs mer

Release! Automatisk referenstagning & mycket mer

Vill du digitalisera er referenshantering? Nu har vi en integration med Refapp som erbjuder en professionell, säker och smidig referenstagning!

Läs mer

De 3 viktigaste tipsen för en lyckad upphandling av rekryteringsannonsering 2022

We Selects Bid Specialist Vivica Alfvin delar med sig av de tre viktigaste sakerna att ha koll på vid förundersökningen och planeringsfasen för att lyckas bäst med en upphandling av rekryteringsannonser i sociala medier. 

Läs mer

Boka en gratis demo!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er att attrahera och rekrytera toppkandidater - snabbare, smartare och enklare? Boka en gratis demo!