Release! Automatisk referenstagning & mycket mer

Frida Sandström
Customer Success Manager

Automatisk referenstagning med Refapp

Vill du digitalisera er referenshantering? Nu har vi en integration med Refapp som erbjuder en professionell, säker och smidig referenstagning! Genom att använda Refapp kan du spara tid som går till att jaga referenser - och lägga den tiden på att intervjua fler kandidater istället. Referenserna svarar sedan när och på det sätt som passar dem bäst - via mobil, surfplatta eller dator. Alternativt väljer referensen att bli uppringd via Refapps kalenderbokningsfunktion. Allt som behövs för att ni ska kunna komma igång är att följa den här guiden

Förbättrad testupplevelse

  • Nu har vi förbättrat designen av fliken Test för att göra det ännu enklare att hitta kandidaters testresultat - oavsett testleverantör
  • Vi har även gjort det enklare att skapa nya processteg med automatisk testning eller referenstagning.

Diverse prestandaförbättringar & buggfixar

Utöver nya funktioner och uppdateringar jobbar vi alltid för att göra Talent Software - snabbare, enklare och bättre. Det innebär bland annat flera mindre fixar och ändringar som hjälper till att skapa ett ännu bättre verktyg.

Mer från vår blogg

E-book: E-postmallar för varje steg i din rekrytering

Att använda mallar är ett enkelt sätt att hålla en enhetlig ton i era rekryteringsmail. Nedan finner du e-postmallar för varje steg i rekryteringen, från ansökan och första intervju till avtackning.

Läs mer

De 3 viktigaste tipsen för en lyckad upphandling av rekryteringsannonsering 2022

We Selects Bid Specialist Vivica Alfvin delar med sig av de tre viktigaste sakerna att ha koll på vid förundersökningen och planeringsfasen för att lyckas bäst med en upphandling av rekryteringsannonser i sociala medier. 

Läs mer

E-book: 10 tips för att skriva den perfekta jobbannonsen

Nyfiken på våra bästa tips för att skriva jobbannonser som faktiskt får toppkandidaterna att vilja ansöka? Ladda ner vår E-book "10 tips för att skriva den perfekta jobbannonsen" och bli en expert på nolltid.

Läs mer

Boka en gratis demo!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er att attrahera och rekrytera toppkandidater - snabbare, smartare och enklare? Boka en gratis demo!