Nyhet! Underlätta era rekryteringar med Talent Software Job Templates

Amy Dyvelcrona
Digital Marketing Manager

Kom igång snabbare än någonsin med nya rekryteringar med hjälp av Talent Software Job Templates. Som administratör i Talent Software kan du nu underlätta ditt och dina kollegors rekryteringsjobb genom att spara mallar för olika typer av tjänster. Nästa gång du skapar en ny tjänst kan du antingen välja att skapa en ny tjänst från grunden eller välja att använda en av era Job Templates. Supersmidigt, eller hur?

Med Job Templates kan du spara:

  • Tjänstetitel
  • Tjänstebeskrivning
  • Kort delningstext
  • Processteg
  • Urvalsfrågor
  • Automatisk ABC-kategorisering
  • E-postutskick baserat på ABC-kategorisering

Redo att testa ett enklare sätt att skapa nya tjänster? Följ vår enkla guide Så skapar du en ny Job Template och kom igång på bara några minuter!

Mer från vår blogg

E-book: E-postmallar för varje steg i din rekrytering

Att använda mallar är ett enkelt sätt att hålla en enhetlig ton i era rekryteringsmail. Nedan finner du e-postmallar för varje steg i rekryteringen, från ansökan och första intervju till avtackning.

Läs mer

Release! Automatisk referenstagning & mycket mer

Vill du digitalisera er referenshantering? Nu har vi en integration med Refapp som erbjuder en professionell, säker och smidig referenstagning!

Läs mer

De 3 viktigaste tipsen för en lyckad upphandling av rekryteringsannonsering 2022

We Selects Bid Specialist Vivica Alfvin delar med sig av de tre viktigaste sakerna att ha koll på vid förundersökningen och planeringsfasen för att lyckas bäst med en upphandling av rekryteringsannonser i sociala medier. 

Läs mer

Boka en gratis demo!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er att attrahera och rekrytera toppkandidater - snabbare, smartare och enklare? Boka en gratis demo!